دنیای مجازی و گفتگوی زنده ی اواکس

دنیای مجازی و گفتگوی زنده ی اواکس

برنامه ی چت و اخبار تکنولوژی
دنیای مجازی و گفتگوی زنده ی اواکس

دنیای مجازی و گفتگوی زنده ی اواکس

برنامه ی چت و اخبار تکنولوژی

گسترش خدمات نسل سوم و زندگی ایرانی

 خبر ورود یک اپراتور جدید به سرزمین نسل سوم، همان طور که حدس می زدیم یکی از مهم ترین رویدادهای صنعت مخابرات و تلفن همراه در سال جاری بود. همان تابستانی که منتظرش بودیم و می دانستیم قرار است نسل سوم را بیشتر تجربه کنیم فرا رسیده است و حالا روبروی ما، آینده ای است که می تواند آینده روشنی باشد. هر چند هنوز نمی دانیم تعرفه، کیفیت و میزان گستردگی نسل سوم اپراتور جدید چگونه است اما همین که نسل سوم دیگر در انحصار یک اپراتور نیست، ما را مجبور می کند که امیدوارتر از گذشته باشیم. اما این رویداد جدید چه تاثیری بر زندگی ایرانی می گذارد؟

 

گسترش کسب و کارهای اینترنتی و موبایلی

پیاده رو دارد عریض تر می شود و مشتریان بالقوه بیشتری می توانند از مقابل کسب و کارهای آنلاین عبور کنند. همه می دانیم این یعنی رونق بیشتر، گردش مالی بالاتر و سرمایه گذاری بیشتر. کدام کسب و کار اینترنتی موفق، به موبایل بی توجه است و کدام کاربری است که از اپلیکیشن سرویس محبوب خود استفاده نکند؟ این رونق هم شامل کسب و کارهای کوچک و تازه تاسیس می شود و هم بانک ها و بنگاه های بزرگتر اقتصادی که مستقیم با مردم سر و کار دارند؛ ارتباط سریع تر همان گسترش است.

 

 

   

تغییر الگوی مصرف رسانه ای

پخش زنده مسابقات ورزشی، برنامه نود، سریال های خانوادگی و اخبار تصویری شاید جزئی از زندگی ایرانی امروز باشد و چه چیزی بهتر از اینکه بتوانیم این محصولات رسانه ای را در لحظه روی موبایل خود ببینیم؟ گسترش زیرساخت نسل سوم می تواند الگوی مصرف رسانه ای بسیاری از ایرانیان را تغییر دهد و موبایل را به رسانه ای جدی برای دیدن ویدئو به صورت آنلاین تبدیل کند. اتفاقی که تقریبا بسترهای مناسب نرم افزاری هم دارد و با این توسعه سخت افزاری، اتفاقی مشهود خواهد بود.

 

تمایل به خرید گوشی های هوشمند

به دلیل گسترش همه مواردی که تا اینجا نوشتیم، اقبال به خرید گوشی هوشمند نیز بیشتر خواهد شد. شاید یکی از دلایل مهم برخی ایرانیان برای صرف نکردن هزینه در زمینه خرید گوشی هوشمند، کارایی نداشتن تلفن در فضای مخابراتی ایران است. حرفی که بیراه نیست و سال هاست شنیده می شود؛ هزینه کردن برای دستگاهی که نمی توانیم از بسیاری از امکانات آن استفاده کنیم. اما با توسعه نسل سوم و حتی چهارم در ایران، این دلیل کمرنگ تر می شود و افراد بیشتری به سوی استفاده از تلفن های هوشمند می روند. تلفن هایی که مطمئنند می توانند با آن خرید کنند، کارهای بانکی شان را انجام دهند، ویدئو ببینند و بدون دردسر از اینترنت و اپلیکیشن هایش استفاده کنند.

 

اینها شاید بخشی از تغییراتی است که ممکن است ورود نسل سوم در زندگی ایرانی ایجاد کند. به نظر شما خارج شدن نسل سوم از انحصار یک اپراتور اتفاق خوبی است؟ آیا اپراتورهای جدید می توانند مشتریان را از لحاظ کیفیت خدمات و قیمت راضی نگه دارند؟ به نظر شما این تغییرات، چه چیزهایی را در زندگی ایرانی تغییر می دهد؟